Treceți la conținutul principal

Cartea in inima copilului !

  Primul proiect din seria proiectelor de Lecturi de vara incheiat!

,,CARTEA ÎN INIMA COPILULUI’’    PROIECT  DE EDUCAȚIE LITERARĂ



 . ECHIPA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI:
Parohia Ortodoxă Română Husasău de Criş
„Fundaţia Culturală de pe lângă Biblioteca Gheorghe Şincai”
,,Fundaţia Mereu Apropape’’
1. Preot Dr. Ghitea Ioan-Mircea (Husasău de Criş nr.63, tel 0770101982,
ioan.mircea@yahoo.com
2. Pavel Anca (Husasău de Criş nr. 6, tel. 0743048290), coordonatoarea
Corului de copii al Bisericii Ortodoxe Române din Husasău de Criş;
3. Tărău Paul (Husasău de Criş nr. 89, tel. 0751319992), coregraf.
4. Ghitea Nicoleta-Minodora

C. LOCUL DESFĂȘURĂRII PROIECTULUI:
Locul de desfăşurare al proiectului Biblioteaca Publică din Husasău de Criş.
D. PERIOADA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI:
A fost umplementat în perioada 06.-12. 07. 2014
E. BENEFICIARII PROIECTULUI (GRUPUL ȚINTĂ):
Sunt în număr de 16copiii care au particiat la activitățile din proiect .
F. BUGETUL PROIECTULUI (RESURSE UMANE, MATERIALE ȘI FINANCIARE):
Resursele umane, materiale și financiare care au susținut acest proiect au fost asigurate de membrii Consiliului parohial şi al Comitetului parohial, „Fundaţia Culturală de pe lângă Biblioteca Gheorghe Şincai” şi ,,Fundaţia Mereu Apropape’’.
Copiii cuprinşi în acest proiect au fost recompensaţi de către Parohia Ortodoxă română din Husasău de Criş, „Fundaţia Culturală de pe lângă Biblioteca Gheorghe Şincai” şi ,,Fundaţia Mereu Apropape’’.
Au fost premiate cele mai frumoase lucrări. Toţi participanţi la final au primit diplome, cărţi şi dulciuri pentru rezultatele obţinute.


Vom publica integral  in septembrie in Caietul lecturilor de vara .....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

16 zile de activism impotriva violentei de gen

Biblioteca Judeteana “Gheorghe Sincai” si Fundatia Culturala de pe Langa Biblioteca “Gheorghe Sincai in parteneriat cu Directia Pentru Protectia Copilului Inspectoratul Judetean de Politie Bihor Inspectoratul Scolar Bihor, ONGuri locale Va invita la conferinta de deschidere a celor 16 zile de activism impotriva violentei de gen campanie internationala care se desfasoara in perioada 25 noiembrie -10 decembrie Impreuna impotriva violentei 25 noiembrie ora 17 Sala amfiteatru a Bibliotecii Judetene Gazde Ligia Mirisan director al Bibliotecii Judetene “Gheorghe Sincai” Miorita Sateanu, cetatean de onoare al municipiului Oradea, Fundatia Culturala de pe Langa Biblioteca “Gheorghe Sincai” Invitati Roxana Ojica-Urs,  Directia Pentru Protectia Copilului Otilia Vura, Fundatia “Lampas” Comisar sef Gheorghe Ungur si Comisar sef Flaviu Iova, comisar IPJ Bihor Alin Cretu psiholog  Simona Dejeu, ANITP Centrul Regional Bihor Daniela Duma, Inspect

ORASELUL COPIILOR…CUIBUL “PITIGOILOR”

“Piţigoii “mari si mici din “Ceata lui Piţigoi” s-au intâlnit Sâmbăta 10 Octombie 2015 pentru a reîncepe activităţile ocupaţionale, creative, culturale si educative si in acest an şcolar 2015/2016 . Anul acesta programul este oferit de Fundaţiei Culturale de pe lângă Biblioteca  “Gheorghe Sincai”, prin intermediul doamnei Mioriţa Săteanu, organizator a programului de activitate săptămânal, împreună cu un grup de profesori şi educatori. Tabăra se desfăşoară în fiecare  zi de Sâmbătă incepând cu orele 10,00 păna la orele 12,30 in spaţiile oferite de Oraşelul Copiilor . La prima întâlnire cântecelele si exerciţiul de pregătire pentru desen (realizarea un peisaj de toamnă) .au fost coordonate de prof. Eugenia Dragoi – artist profesionist. Voluntarele :prof. Grecu Ecaterina de la grădiniţa GPP nr. 41 si prof. Andor Muscaş Aura de la grădiniţa GPP nr. 35 au continuat activităţile de creaţie prin decoarea scoicilor si a mulajelor din gips fiecare “Pitigoi”folosindu-şi  abilitatea si

Biblioteca liantul comunitatii- program